Sommarshorts

Sommaren är här och shorts är ett måste i vissa lägen. Främst för att det blir svalare och det kan vara mycket bekvämare när man bara ska vara ute på tomten och fixa med huset eller något annat. Shorts kan vara långa eller korta, beroende helt på vad man föredrar för typ av shorts.

jeansEtt enkelt sätt att fixa till ett par shorts kan vara att klippa av de där jeansen som börjar vara nött och fransarna börjar komma längst ner på byxbenen. Du väljer själv längden på dina shorts och klipper av dom där du vill, vik in en cm och sy en raksöm så fransas inte shortsen upp så lätt där du klippt av dom. Sedan så ser det lite bättre och snyggare ut också.

Du kan med fördel ta andra byxor än jeans om du så vill. Men jeans är ju det vanligaste som man använder och gör shorts av. Du kan också fixa till dina T-shirts genom att ta av ärmar och göra dom mer som linnen om du syr något så tänk då på att sy sicksack söm så kan tyget töjas ut mer än om du syr raksöm. Varför inte ta en vanlig skjorta och ta av armarna på som du kan ha varma sommar dagar.

Det är inte speciellt svårt att fixa till dina egna shorts, så det är bara att ta fram symaskinen och saxen, klippa och sy lite så har du dina jeans shorts klara för sommaren! Ha en skön sommar!!